Kategori-kategori penjejak

Jump to navigation Jump to search

Laman ini menyenaraikan kategori-kategori penjejak yang diisikan oleh perisian MediaWiki secara automatik. Nama-nama mereka boleh ditukarkan dengan mengubah pesanan-pesanan sistem berkenaan dalam ruang nama MediaWiki.

Kategori penjejak Nama pesanan Kriteria kemasukan kategori
Laman terindeks(1 L)index-categoryLaman mempunyai __INDEX__ padanya (dan terdapat dalam ruang nama di mana tanda tersebut dibenarkan), dan oleh itu ia didaftar oleh robot bilamana ia biasanya tidak akan didaftar.
Laman tak diindekskan(14 L)noindex-categoryLaman tidak didaftar oleh robot kerana ia mempunyai kata ajaib __NOINDEX__ padanya dan terdapat dalam ruang nama di mana tanda tersebut adalah dibenarkan.
Laman yang menggunakan argumen pendua dalam panggilan templat(12 L)duplicate-args-categoryLaman ini mengandungi panggilan templat yang menggunakan pendua argumen seperti {{foo|bar=1|bar=2}} atau {{foo|bar|1=baz}}.
Laman yang mengandungi terlalu banyak panggilan fungsi penghurai yang intensif(kosong)expensive-parserfunction-categoryLaman menggunakan terlalu banyak fungsi parser yang mahal (seperti #ifexist). Lihat Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Laman yang mengandungi templat dengan argumen yang tidak lengkap(kosong)post-expand-template-argument-categoryLaman menjadi lebih besar daripada $wgMaxArticleSize setelah mengembangkan sebuah hujah templat (sebarang dalam tiga kurungan, seperti {{{Foo}}}.)
Laman yang melebihi had saiz penyertaan templat(kosong)post-expand-template-inclusion-categorySaiz laman melebihi $wgMaxArticleSize setelah semua templat telah dikembangkan; oleh itu beberapa templat tidak dikembangkan.
Kategori tersembunyi(kosong)hidden-category-categoryKategori mengandungi __HIDDENCAT__ dalam kandungan laman, menghalangkannya daripada paparan dalam kotak pautan kategori pada laman-laman secara asli.
Laman yang ada pautan fail yang terputus(4 L)broken-file-categoryLaman mempunyai pautan fail yang putus (pautan untuk membenam sebuah fail apabila fail tersebut tidak wujud).
Laman yang melebihi had kiraan nod(kosong)node-count-exceeded-categoryLaman telah melebihi kiraan kod maksimum.
Laman yang melebihi had kedalaman peluasan(kosong)expansion-depth-exceeded-categoryLaman telah melebihi kedalaman peluasan maksimum.
Pages with ignored display titles(1 L)restricted-displaytitle-ignoredThe page has an ignored {{DISPLAYTITLE}} because it is not equivalent to the page's actual title.
Laman menggunakan teg HTML tertutup sendiri yang tidak sah.(kosong)deprecated-self-close-categoryLaman mengandungi teg HTML tertutup sendiri, seperti <b/> atau <span/>. Ragam mereka akan berubah tidak lama lagi kepada yang lebih konsisten dengan spesifikasi HTML5, supaya penggunaan mereka dalam teks wiki diusangkan.
Laman dengan gelung templat(kosong)template-loop-categoryLaman mengandungi gelung templat, iaitu templat yang memanggil dirinya sendiri secara rekursif.
Pages using Timeline(kosong)timeline-tracking-categoryThe page includes a <timeline> tag
Pages with reference errors(kosong)cite-tracking-category-cite-errorPages in this category have errors in the usage of references tags.
Pages with syntax highlighting errors(kosong)syntaxhighlight-error-categoryThere was an error when attempting to highlight code included on the page.
Pages using deprecated score attributes(kosong)score-deprecated-categoryThese pages use options provided by the Score extension which are deprecated. These are: "override_audio", "override_ogg", and "override_midi".
Halaman yang mempunyai ralat pemaparan skor(kosong)score-error-categoryThere was an error while rendering the score.
TemplateStyles stylesheets with errors(kosong)templatestyles-stylesheet-error-categoryThe TemplateStyles stylesheet has an error.
Pages with TemplateStyles errors(kosong)templatestyles-page-error-categoryThere was an error when processing a <templatestyles/> tag on the page.
MassMessage delivery lists(kosong)massmessage-list-categoryThe page is a delivery list for the MassMessage extension.
Fail tanpa lesen boleh dibaca mesin(95 F)commonsmetadata-trackingcategory-no-licenseFail ini tiada lesen templat yang boleh dibaca oleh mesin.
Fail tanpa keterangan boleh dibaca mesin(95 F)commonsmetadata-trackingcategory-no-descriptionFail ini tiada templat keterangan yang boleh dibaca oleh mesin, ataupun ruangan huraiannya tidak diisi.
Fail tanpa pengarang boleh dibaca mesin(95 F)commonsmetadata-trackingcategory-no-authorFail ini tiada templat keterangan yang boleh dibaca oleh mesin, ataupun ruangan pengarangnya tidak diisi.
Fail tanpa sumber boleh dibaca mesin(95 F)commonsmetadata-trackingcategory-no-sourceFail ini tiada templat keterangan yang boleh dibaca oleh mesin, ataupun ruangan sumbernya tidak diisi.
Files with no machine-readable patent(kosong)commonsmetadata-trackingcategory-no-patentThe file does not have a machine-readable patent template.
Pages with math errors(kosong)math-tracking-category-errorPages in this category have errors in the usage of math tags.
Pages with math render errors(kosong)math-tracking-category-render-errorPages in this category have rendering errors in the math tags.
Laman yang ada ralat skrip(kosong)scribunto-common-error-categoryTerdapat ralat ketika memproses modul yang termasuk dalam laman.
Modul Scribunto dengan ralat(kosong)scribunto-module-with-errors-categoryModul mempunyai ralat.
Pages with graphs(kosong)graph-tracking-categoryThe page includes a <graph> tag.
Pages with obsolete Vega 1.0 graphs(kosong)graph-obsolete-categoryThe page includes a <graph> tag that should be updated to version 2.
Pages with broken graphs(kosong)graph-broken-categoryThe page includes a <graph> tag with invalid usage.
Pages with maps(kosong)kartographer-tracking-categoryThe page includes a map
Pages with broken maps(kosong)kartographer-broken-categoryThe page includes an invalid map usage
Pages with unresolved properties(kosong)unresolved-property-categoryThis category lists pages that reference Wikidata properties that cannot be found neither by their property ID nor label.
Redirects connected to a Wikidata item(kosong)connected-redirect-categoryThis category lists redirect pages that are connected to a Wikidata item.
Laman menggunakan pautan ajaib ISBN(kosong)magiclink-tracking-isbnLaman ini menggunakan pautan ajaib ISBN. Lihat mediawiki.org untuk mengetahui bagaimana melakukan penghijrahan.
Laman menggunakan pautan ajaib RFC(kosong)magiclink-tracking-rfcLaman ini menggunakan pautan ajaib RFC. Lihat mediawiki.org untuk mengetahui bagaimana melakukan penghijrahan.
Laman menggunakan pautan ajaib PMID(kosong)magiclink-tracking-pmidLaman ini menggunakan pautan ajaib PMID. Lihat mediawiki.org untuk mengetahui bagaimana melakukan penghijrahan.